banner
Gündem

ASÜ’lü akademisyenler Osmaniye’de

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanlarından oluşan bir heyet, Osmaniye’deki hasar tespit ve bilirkişi çalışmalarına katıldı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ASÜ’de farklı disiplinlerde görev yapan akademisyenler,..

ASÜ’lü akademisyenler  Osmaniye’de
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanlarından oluşan bir heyet, Osmaniye’deki hasar tespit ve bilirkişi çalışmalarına katıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ASÜ’de farklı disiplinlerde görev yapan akademisyenler, depremden etkilenen şehirlerde hem bilimsel çalışmalar yapıyor hem de enkazlardan delil toplama ve hasar tespiti gibi farklı kurumların yürüttüğü çalışmalarda görev alıyor. Bu kapsamda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Osmaniye il ve ilçe belediyelerinin koordine ettiği çalışmalara katkı sunan ASÜ’lü akademisyenler, kısa ve orta vadede neler yapılması gerektiğine dair düzenlenen istişarelerde de görev alıyor.

ASÜ’lü akademisyenler ve idari birimlerdeki uzmanlar, dönüşümlü olarak afet bölgelerindeki çalışmalara devam edecek.  (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası