banner
Gündem

ASÜ’lüler: ‘Atatürk’ün gösterdiği hedeflerden ayrılmayacağız’

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediye irtihalinin 84’üncü yıl dönümünde bir araya gelen Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğrencileri, Atatürk’ün umut ettiği bir gençlik olacaklarını ve onun gösterdiği hedeflerden bir an bile..

ASÜ’lüler: ‘Atatürk’ün gösterdiği  hedeflerden ayrılmayacağız’
banner

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediye irtihalinin 84’üncü yıl dönümünde bir araya gelen Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğrencileri, Atatürk’ün umut ettiği bir gençlik olacaklarını ve onun gösterdiği hedeflerden bir an bile ayrılmadan yürüyeceklerini söyledi.

ASÜ Gelişim Topluluğu öncülüğünde kampüsteki 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda buluşan gençler, Atatürk Anıtı önünde saat 09.05’te bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşını okudu. ASÜ Gelişim Topluluğu Üyesi Esra Yıldırım etkinlikte kısa bir konuşma yaptı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yılının yaşandığını anımsatan Yıldırım, 10 Kasım’ın, Atatürk’ün 57 yıllık hayatını, mücadelesini, millete kazandırdıklarını ve kazandırmak istediklerini doğru anlama bakımından önemli bir tarih olduğunu belirtti.

Atatürk’ün kısacık yaşamının içine yüzyılları sığdırdığına dikkat çeken Esra Yıldırım, şöyle devam etti: “Mustafa Kemal Atatürk milleti için her türlü zorluğa katlanmış ve kendini halkına adamıştır. Bilinmelidir ki; Atatürk’ün ilkeleri ışığında, onun çizdiği muasır medeniyetlere ulaşma adına hiç yorulmadan yürüme kararlılığı, ona verilebilecek en büyük hediyelerin başında gelmektedir. Bizler, Atatürk’ün umut ettiği o gençlik olacağız. Onun izinden ve gösterdiği hedeflerden bir an bile ayrılmadan, ülkemizi her alanda başarıdan başarıya taşıyacağız. Onun ‘En büyük eserim’ dediği Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatacağız. Şunu da biliyoruz ki; muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Liderim, önderim, gururum… Seni seviyorum ve seviyoruz, seni özlüyorum ve özlüyoruz… Ruhun şad olsun.

Anma etkinliğine ASÜ Genç Yazarlar Topluluğu ile Anadolu Genç Motosikletliler Topluluğu da destek verdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası