banner
Gündem

ASÜ’lülerden deprem bölgesine teknik gezi

ÖĞRENCİLER KAHRAMANMARAŞ’TA DEPREMDEN ETKİLENEN BİNALARI İNCELEDİ Aksaray Belediyesi, Aksaray Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler için deprem bölgesine teknik gezi düzenledi. Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen teknik geziye katılan 35 öğrenci teorik olarak..

ASÜ’lülerden deprem bölgesine teknik gezi
banner

ÖĞRENCİLER KAHRAMANMARAŞ’TA DEPREMDEN ETKİLENEN BİNALARI İNCELEDİ

Aksaray Belediyesi, Aksaray Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler için deprem bölgesine teknik gezi düzenledi. Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen teknik geziye katılan 35 öğrenci teorik olarak öğrendikleri bilgileri yerinde görerek deneyim elde etti. Aksaray Üniversitesinde Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama ve İnşaat Bölümü öğrencilerinden oluşan grup Kahramanmaraş’ta depremden etkilenen binaları inceledi. Enkazlar da yıkıma sebep olan malzemeleri inceleyen öğrenciler, iş hayatlarında kullanacakları notlar aldı.

Teknik geziye katılan öğrenciler mesleklerine odaklanmanın ne kadar önemli olduğu konusunda farkındalık oluşturulduğunu söyledi. Öğrenciler, teorik bilgileri sahada görme fırsatı sunan herkese teşekkür ettiler. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası