banner
Eğitim

ASÜ’nün akademik değişim projesi onaylandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Dış İlişkileri Ofisinin hazırladığı ve ASÜ öğrencileri ile personellerinin ortak ülkelerde eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunmalarına imkân tanıyan “Erasmus KA171 Uluslararası AKTS Kredi Hareketliliği” projesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından..

ASÜ’nün akademik değişim projesi onaylandı
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Dış İlişkileri Ofisinin hazırladığı ve ASÜ öğrencileri ile personellerinin ortak ülkelerde eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunmalarına imkân tanıyan “Erasmus KA171 Uluslararası AKTS Kredi Hareketliliği” projesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

Toplam 175 bin Euro bütçeli proje kapsamında, 2022-2023 akademik yılından itibaren ASÜ öğrencisi ve personeli 60 kişi, iş birliği yapılan ülkelere giderek eğitim alma, öğrenim görme, staj yapma ve ders verme gibi faaliyetlerde bulunabilecek. Akademik değişim yapılabilecek ülkeler şöyle: Butan, Arnavutluk, Bosna Hersek, Kosova, Beyaz Rusya, Moldova, Ukrayna, Cezayir, Ürdün, Fas, Filistin, Tunus, Peru, Kırgızistan, Özbekistan, Güney Afrika ve Rusya.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, farklı kültürlerle yapılan akademik değişimlerin önemli bir çalışma olduğunu belirterek, proje ekibini tebrik etti.  (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası