banner
Gündem

Atatürk Bulvarı şehre yakışır halde yenileniyor

Aksaray Belediyesi alt yapısı ve asfalt çalışmaları tamamlanan Atatürk Bulvarında estetik bir görünüm oluşturmak amacıyla peyzaj çalışması başlattı. Atatürk Bulvarını şehre yakışır hale getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,..

Atatürk Bulvarı şehre  yakışır halde yenileniyor
banner

Aksaray Belediyesi alt yapısı ve asfalt çalışmaları tamamlanan Atatürk Bulvarında estetik bir görünüm oluşturmak amacıyla peyzaj çalışması başlattı.

Atatürk Bulvarını şehre yakışır hale getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bulvar boyunca yapılan çalışmalarla bulvarın göz alıcı hale geldiğini belirtti.

Şehrin sorunlarına kalıcı çözümler ürettiklerini belirten Dinçer, Atatürk Bulvarı’nda kanalizasyon hatlarından yağmur suyu şebekelerine, içme suyu şebeke hatlarından ızgaralara kadar hemen her konu ele alınarak yenileme ve iyileştirme çalışması yapıldığını aktardı.

Alt yapısı sağlam temellere oturtulan caddenin yıpranan ve deforme olan yollarının zemininin de belediye ekiplerince güçlendirildiğini ifade eden Dinçer; “Güçlendirilen yolların sıcak asfaltla kaplanması yapıldı.  Vatandaşlara kesintisiz hizmet sunmak adına peyzaj çalışmalarına da başlandı. Podima taşları ile süslenen orta refüj ışıklandırma çalışmaları ile göz alıcı hale getirildi. Birbirinden renkli süs bitkileri ile yayalara ve sürücülere görsel şölen sunulan bulvara toplam 4 Bin 500 ağaçlar dikildi” dedi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası