banner
Gündem

‘Atatürk dünyanın saygısını kazanmıştır’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yılı ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olan..

‘Atatürk dünyanın saygısını kazanmıştır’
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yılı ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini muassır medeniyetlerin üzerine çıkarmak için çalıştıklarını belirten Dinçer mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yılında saygıyla anıyor; geçmişten günümüze vatan ve mukaddesat uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla ve rahmetle yâd ediyorum.

Atatürk, bağımsızlık mücadelesinde milli birlik ve beraberliği tesis ederek, cephede kahramanca mücadele eden bir büyük komutan, Türk insanına milli ruh ve benliği aşılayarak yeniden ayağa kalkmasını sağlayan ve Türk Milletinin tüm insanlığın karşısında saygın bir millet olduğunu ispatlayan bir liderdir.

Öngörüleri, reformları ve yaptıklarıyla sadece milletinin kaderini değil dünyadaki dengeleri de değiştirmiştir. Atatürk, ileri görüşlülüğü, barışçı kimliği, reformları, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, diplomaside ve siyasetteki görüşüyle dünyanın saygısını kazanmıştır.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası