banner
Gündem

ATSO seçim takvimi açıklandı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nda seçimlerin 19 Kasım 2022 tarihinde yapılması kararlaştırıldı.Konuya ilişkin olarak açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin almış olduğu..

ATSO seçim takvimi açıklandı
banner

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nda seçimlerin 19 Kasım 2022 tarihinde yapılması kararlaştırıldı.Konuya ilişkin olarak açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin almış olduğu karar neticesinde ülkemizde Oda ve Borsalar, Ekim ve Kasım aylarında seçimlerini yapacaklardır. 24 Ağustos tarihli Yönetim Kurulumuz kararıyla Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızda 19 Kasım 2022 Cumartesi günü seçim kararını almıştır. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde seçimimiz Hizmet Binamızda yapılacak olup, alınan kararın üyelerimize ve Aksaray iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum ” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası