banner
Gündem

ATSO’nun yeni başkanı Koçaş, görevi devraldı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığına seçilen Ahmet Koçaş, düzenlenen törenle başkanlık görevini Ticaret Sanayi Odası Başkan yardımcısı Rafet Altınpınar’dan devraldı.ATSO binasında düzenlenen devir teslim törenine eski ve yeni..

ATSO’nun yeni başkanı Koçaş, görevi devraldı
banner

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığına seçilen Ahmet Koçaş, düzenlenen törenle başkanlık görevini Ticaret Sanayi Odası Başkan yardımcısı Rafet Altınpınar’dan devraldı.ATSO binasında düzenlenen devir teslim törenine eski ve yeni meclis üyeleri katıldı. Yeni Başkan Koçaş, Altınpınar ile tokalaşarak başkanlık koltuğuna otururken, Fatih Tekin’in meclis başkanlığı görevine devam etmesi kararlaştırıldı.

Devir teslim sonrası konuşan Koçaş:“4,5 yıl önce odayı teslim ederek ayrıldık. Ayrılırken de ‘Biz bu memleketin çocuklarıyız. Her daim elimizden ne gelirse oda için yapacağız’ demiştik. Ticaret ve Sanayi Odasında göreve geldiğimizden bugünü kadar hep ilkleri gerçekleştirdik. Geçmiş dönemde 2 gruptan çıkmayı başarmıştım. Bu dönemde 3 gruptan çıkma başarısını yakaladım. Bunu ekibimizle birlikte yaptık. Son 6 ay içinde çok hızlı çalışmalarımız oldu. Seçimi tamamladık. Bu saatten sonra kırmızı, mavi ya da diğer renklerin bir önemi kalmadı. Sonuç olarak kazanan Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Bundan sonraki süreçte omuz omuza verip şehrimizin ticaret, sanayi ve turizmini daha nasıl geliştirebiliriz bunlarla uğraşacağız. Bu dakikadan itibaren tüm kırgınlıklar bitti. Artık şehrimizin ekonomisine nasıl katkı sağlarız bunun bilincinde olacağız” dedi.

‘PROJELERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ’

Sorunları sahada belirlediklerini ifade eden Koçaş, “Notlarımızı aldık. Bir an önce gerçekleştirmek için çalışmalara başlayacağız. Geçmiş dönemden yarım kalan projelerimiz var. Mobilyacılar Sitesi ilk projemiz olacak. Galericiler Sitesiyle ilgili de bir projemiz var. Bu iş gönül işidir. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası