banner
Gündem

Avukatlarımızın haklarını aramaya devam edeceğiz

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse, avukatların sorunlarını ve taleplerini her fırsatta dile getireceklerini söyledi. Her türlü hukuki mesele ve anlaşmazlıkların çözümünde adalete uygun olarak davranan avukatların adaletin yardımcısı olduğunu ifade..

Avukatlarımızın haklarını aramaya devam edeceğiz
banner

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse, avukatların sorunlarını ve taleplerini her fırsatta dile getireceklerini söyledi.

Her türlü hukuki mesele ve anlaşmazlıkların çözümünde adalete uygun olarak davranan avukatların adaletin yardımcısı olduğunu ifade eden Köse; “Avukatlar nasıl vatandaşların hakkını savunmak için bıkmadan usanmadan vatandaşların taleplerin peşinde koşuyor ise biz de barolar olarak avukatların taleplerini bıkmadan usanmadan dile getirmeye, avukatların avukatlığını yapmaya devam edeceğiz” dedi. Sorun ve talepleri de maddeler halinde dile getiren Köse; “Tahammül sınırlarını zorlayan CMK ücretlerinin Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi’yle eşitlenmesini talep edeceğiz. Stajyer avukatlara kamu kaynaklarıyla destek sağlanmasını talep edeceğiz. Kamu avukatlarının özlük haklarının tanınmasını talep edeceğiz. Engelli avukatların faaliyetlerini ayrımcılığa uğramadan sürdürebilmelerini talep edeceğiz. Emekli avukatların insan onuruna yakışır bir maaş almasını talep edeceğiz. Avukatlık hizmetlerinden alınan KDV oranlarının indirilmesini talep edeceğiz. CMK ve Adli Yardım hizmetlerinde KDV’nin sıfırlanmasını talep edeceğiz. Serbest çalışan avukatların asgari ücrete kadar olan gelirlerine vergi muafiyetinin sağlanmasını talep edeceğiz. Bir yıllık genç girişimci Bağ-Kur primi muafiyetinin üç yıla çıkarılmasını talep edeceğiz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası