banner
Siyaset

Aydın, İYİ Parti milletvekili A. Adaylığı başvurusunda bulundu

İYİ Parti İstişare Kurulu Üyesi Orhan Aydın, İYİ Parti milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Aydın yaptığı açıklamada, “Aksaray’ın bütün sorunlarını biliyorum. ‘68 Mega Projem’ ile bu sorunlara çözümler sunuyorum.  Nasıl ki..

Aydın, İYİ Parti milletvekili  A. Adaylığı başvurusunda bulundu
banner

İYİ Parti İstişare Kurulu Üyesi Orhan Aydın, İYİ Parti milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aydın yaptığı açıklamada, “Aksaray’ın bütün sorunlarını biliyorum. ‘68 Mega Projem’ ile bu sorunlara çözümler sunuyorum.  Nasıl ki sadece İl Başkanı olarak ve yine sadece bir buçuk yılda Doğalgaz, Hasan Dağı Kayak Tesisleri, Polis Meslek Yüksekokulu, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Vilayet Ek Binası, Modern Gümrük Binası Aksaray Ulu Camii büyük restorasyonu ve Tarımsal/ Yeşilhat Sulama projelerimi hayata geçirmiş isem yeni mega projelerim ile Aksaray’ı hak ettiği kalkınmışlık noktasına taşıyacağım.  Aksaray siyasetinin üzerindeki tozların silkelenmesi gerekiyor” dedi.

Sanayi, tarım, eğitim, sağlık, turizm, istihdam ile yaşam standardı yüksek bir Aksaray’ı hedeflediklerini söyleyen Aydın, “Bu hedeflerimizi gerçekleştirirken kalite, güven, liyakat, tecrübe, adil olmak ve eşitlik vazgeçilmez ilkelerim olacaktır. Devlet/ kamu ve siyasi tecrübem, eğitim kariyerim herkesten çok önde hizmete koyulacağımın karineleridir. İYİ Partinin Kalkınma Politikaları, iktidar gücü ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in teveccühü ile salihler şehrinden, sahipsizler Şehri haline getirilen Aksaray’ın güzel insanlarının yüzünü güldürmeye talibim. Çünkü gerçek anlamda içinizden birisiyim, acılarınızı da biliyorum, yüzünüzü güldürecek çözümleri de biliyorum. Siyasî ayrımcılık yapmaksızın herkese hizmet sunacağım İYİ günler çok yakındır” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası