banner
Gündem

Aydoğdu ‘Aksaray tarım ve hayvancılıkta gelişerek büyüyor’

VALİ HAMZA AYDOĞDU’DAN AKSARAY CANLI HAYVAN PAZARINA ZİYARET Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, canlı hayvan pazarını ziyaret etti. Aydoğdu; pazar esnafları ve vatandaşlarla görüşerek sorun ve ihtiyaçları dinledi. Pazar alanında incelemelerde..

Aydoğdu ‘Aksaray tarım ve hayvancılıkta gelişerek büyüyor’
banner

VALİ HAMZA AYDOĞDU’DAN AKSARAY CANLI HAYVAN PAZARINA ZİYARET

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, canlı hayvan pazarını ziyaret etti. Aydoğdu; pazar esnafları ve vatandaşlarla görüşerek sorun ve ihtiyaçları dinledi. Pazar alanında incelemelerde bulunan Vali Aydoğdu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan hareketliliğinin arttığını, Tarım ve Orman Müdürlüğü ve kolluk güçlerinin hayvan hareketliliğini sürekli kontrol altında tuttuğunu kaydetti. İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ayhan Özkök’ünde hazır bulunduğu ziyarette üretici ve esnaflarla görüşen Vali Aydoğdu tarım ve hayvancılıkta Aksaray’ın sürekli gelişerek büyümeye devam ettiğini söyledi. Vali Aydoğdu pazar alanında incelemelerde bulunarak üretici ve esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası