banner
Siyaset

Aydoğdu, ‘Gücümüzü milletimizden alıyoruz’

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu beraberinde AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’la birlikte semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Ankara’daki temasların ardından esnaf ve vatandaşlarla..

Aydoğdu, ‘Gücümüzü milletimizden alıyoruz’
banner

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu beraberinde AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’la birlikte semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Ankara’daki temasların ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini, her fırsatta halkın içinde olduklarını vurgulayan Milletvekili Aydoğdu, “Pazar bereketini hanelerine taşımak için alışverişlerini yapan hemşerilerimizle, pazarcı esnafımızla hasbihal ettik. Taleplerini, beklentilerini, memnuniyetlerini ilk elden, kendilerinden dinleyip notlarımızı aldık. Bize iletilen her talebin takipçisi olacağız. Bizler, gücünü milletten alan bir partinin temsilcileri olarak, her zaman halkının yanında olan, öneri ve düşüncelerini merkeze alan ve buna göre çalışmalarını şekillendiren bir siyaset anlayışını yine bundan sonraki yol haritamızda sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

‘GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞACAĞIZ’

Altınsoy ise AK Parti’nin millete hizmet için yola çıkmış, milletin değerlerinden güç ve feyiz alan kutlu bir hizmet ve dava hareketi olduğuna dikkat çekti. Altınsoy açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:  “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli liderliğinde, Allah’ın yardımı ve milletimizin kararlılığıyla birlik ve beraberlik içerisinde sorunları bir bir çözerek kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Yeni, yeniden büyük Türkiye için, bölgesinin yıldızı, gelişen, kalkınan mutlu, huzurlu insanların yaşadığı, ümmetin umudu son kale cennet vatan Türkiye’mizden vatanına, milletine, devletine, kadim değerlerine ölesiye bağlı; yiğidin harman olduğu Aksaray için, milletimizle, hemşerilerimizle omuz omuza, gönül gönüle çalışmaya, üretmeye, hizmete devam edeceğiz inşallah.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası