banner
Gündem

Aydoğdu, ilk ataması Aksaray’a yapılan öğretmenlerle buluştu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu çeşitli branşlarda ilk ataması Aksaray’a yapılan 44 öğretmenle Öğretmenevinde buluştu. Kentteki tüm eğitim sendikalarının başkanlarıyla birlikte ilk ataması yapılan öğretmenleri karşılayan Vali Aydoğdu, “Hep birlikte, bütün..

Aydoğdu, ilk ataması Aksaray’a yapılan öğretmenlerle buluştu
banner

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu çeşitli branşlarda ilk ataması Aksaray’a yapılan 44 öğretmenle Öğretmenevinde buluştu. Kentteki tüm eğitim sendikalarının başkanlarıyla birlikte ilk ataması yapılan öğretmenleri karşılayan Vali Aydoğdu, “Hep birlikte, bütün gücümüz ve enerjimizle geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkacağız” dedi.

‘ZAMANIN RUHUNU YAKALAMALIYIZ’

Bir öğretmenin en büyük vazifesinin öğrencilerinin dünyalarını inşa etmek olduğunu ifade eden Vali Aydoğdu; “Artık eskisi gibi öğretmen bilginin sahibi ve deposu değil. Öğretmenin fonksiyonu nereye evirildi. Öğrenciye aldığı bilgiyi nasıl kullanacağı ile ilgili en iyi rehberlik eden öğretmen en iyi öğretmendir. Akademik başarıdan daha önemli olan çocukların ruh ve kalp iklimidir. Kişiliği ve karakteridir. Artık önemli olan zamanın ruhunu yakalamaktır” şeklinde konuştu.

‘HEP BERABER DEĞİŞİMİN VE DÖNÜŞÜMÜN ÖNCÜSÜ OLMALIYIZ’

Kendisinin de öğretmen olduğunu ve bundan gurur duyduğunu anlatan Vali Aydoğdu: “Allah bu mesleği herkese nasip etmez. Öğretmenlik mesleği para için makam, gösteriş için yapılacak bir meslek asla değildir. Siz insanın kalbine dokunuyorsanız. Şikâyet ettiğimiz şeyleri kendimiz düzeltmezsek şikâyet etmeye hakkımız yok. Hep beraber değişimin ve dönüşümün öncüsü olmalıyız. Herkes bulunduğu okuldan başlayarak köyünde beldesinde bu değişimi başlatmalı onun için gayret göstermeliyiz” diye konuştu.(Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası