banner
Gündem

Bağımlılıkla mücadele il koordinasyon toplantısı yapıldı

Aksaray’da madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi amacıyla ‘Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’ toplantısı düzenlendi. Vali Yardımcısı Vekili Hasan Hüseyin Alpaslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantı İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç ve..

Bağımlılıkla mücadele il koordinasyon toplantısı yapıldı
banner

Aksaray’da madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi amacıyla ‘Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’ toplantısı düzenlendi.

Vali Yardımcısı Vekili Hasan Hüseyin Alpaslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantı İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç ve paydaş kurum ve kuruluşların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Alpaslan, toplantıda; toplumu ve gençleri derinden etkileyen uyuşturucu ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda bugüne kadar alınan kararlar ve yürütülen faaliyetler değerlendirildi. Alparslan, bağımlılıkla daha etkin bir mücadele yürütülmesi için alınması gereken tedbirler, yapılması gereken çalışmalar konusunda toplantıya katılanların görüş, öneri ve düşüncelerini dinleyerek istişarelerde bulundu.

Bilinçli ve sağlıklı bir nesil oluşturma yolunda ilgili kurumların el birliği ile çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Alpaslan, sağlıklı toplumun muhafazası, devamı için bağımlılık ve zararlı alışkanlıktan uzak bir gelecek dileyerek toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası