banner
Spor

‘Başarı hep beraber kenetlenince gelecektir’

ALADAĞ’DAN 68 AKSARAY BELEDİYESPOR’A DESTEK Yeni sezon öncesi Aladağ Hazır Beton’dan TFF 3’üncü Lig 3’üncü grup temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor’a maddi destek geldi. 68 Aksaray Belediyespor Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy’un..

‘Başarı hep beraber kenetlenince gelecektir’
banner

ALADAĞ’DAN 68 AKSARAY BELEDİYESPOR’A DESTEK

Yeni sezon öncesi Aladağ Hazır Beton’dan TFF 3’üncü Lig 3’üncü grup temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor’a maddi destek geldi.

68 Aksaray Belediyespor Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy’un Aladağ Hazır Beton Tesisi’ne gerçekleştirdiği ziyarette konuşan firma yetkilisi Halil İbrahim Küçükaladağlı, Başkan Gümüşsoy’un ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Aksaray Belediyespor bu şehrin ortak paydalarındandır. Takımın başarısı şehrin tanıtımına da önemli katkılar sağlayacaktır. Belediyemiz yeni sezon öncesi gerçekten önemli transferler yaptı fakat sezon uzun soluklu bir maraton.  Bu maratonda özel sektör temsilcilerinin de elini taşın altına sokması şart. Başarı hep beraber kenetlenince gelecektir. Bizlerde Aladağ Hazır Beton olarak takımımıza destek olmak istedik. Yeni sezonda takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

68 Aksaray Belediyespor Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy ise “Bu takım bu şehrin, hepimizin takımı. Ortak paydada buluşup elini taşın altına sokan herkese teşekkür ediyoruz. Bugün burada ilimizin güzide firmalarından Aladağ Hazır Beton, yalnız olmadığımızı hissettirerek sezon öncesi destek verdi. Kendilerine camiamız adına çok teşekkür ediyorum. Bu sezon ilimizi profesyonel kategoride temsil eden takımımızın başarılı olabilmesi için azami gayret sarf edeceğiz” şeklinde konuştu. Haber: Erdi ULUKAYA

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası