banner
Eğitim

‘Başarılar, ekip ruhuyla çalışarak elde edilmiştir’

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, 2022 yılı boyunca Aksaray Üniversitesinin (ASÜ) hem akademik hem sportif hem de sosyal ve kültürel bağlamda önemli bir mesafe kat ettiğini söyledi. Geleneksel ‘Sabah Kahvaltısı..

‘Başarılar, ekip ruhuyla çalışarak elde edilmiştir’
banner

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, 2022 yılı boyunca Aksaray Üniversitesinin (ASÜ) hem akademik hem sportif hem de sosyal ve kültürel bağlamda önemli bir mesafe kat ettiğini söyledi.

Geleneksel ‘Sabah Kahvaltısı Buluşmasında’ akademisyenleri ağırlayan Rektör Şahin, 2022 yılının gerek akademik gerekse sportif, kültürel ve sosyal faaliyetler anlamında son derece verimli geçtiğini söyleyerek, yılın bütünü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Pek çok derecelendirme kuruluşunun listesinde ASÜ’nün akademik performans bakımdan üst basamaklarda yer aldığını kaydeden Şahin, sportif müsabakalarda da hem bireysel hem de takım olarak önemli derecelerin elde edildiğini belirtti. Öte yandan yılın genelinde farklı ilgi alanlarına hitap eden yüzlerce etkinlik düzenlendiğini anlatan Şahin, “Tüm bunlar elbette ekip ruhu ile çalışarak elde edilmiştir. Başarı hepimizindir. İnşallah 2023 yılında ASÜ, şimdi bulunduğu yerden daha üst noktalara gelecektir” dedi.

Yapılan bu kısa açıklamanın ardından akademisyenler, 2023 için planladıkları projeler hakkında bilgiler aktardı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası