banner
Gündem

‘Basın Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum’

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kamusal gücün en önemli unsurlarından biri olarak kabul edilen basın, toplumun..

‘Basın Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum’
banner

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kamusal gücün en önemli unsurlarından biri olarak kabul edilen basın, toplumun geniş kesimlerini etkileyebilmekte ve yönlendirebilmektedir. İçinde bulunduğumuz çağda her türlü aracın iletişim vasıtası olarak kullanıldığı, kitle iletişimin bu kadar etkin olduğu bir zamanda basın kuruluşlarımızın güç ve önemi her geçen gün daha da önem kazanmaktadır. Hâl böyle olunca basın kuruluşlarımızın, özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirirken, ülke menfaatlerini, kamu düzenini, toplumsal dinamikleri ve mesleğin gerektirdiği ahlaki değerleri göz ardı etmemeleri, sorumlu bir yayıncılık üstlenmeleri de, hiç kuşkusuz büyük önem taşımaktadır. Bu düşüncelerle; mesai kavramı gözetmeksizin toplumu aydınlatmak, kamuoyu oluşturmak adına her koşulda fedakârca emek sarf eden başta Aksaray ilimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız ile ulusal haber ajansı temsilcilerimizin üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle görev yapan değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı canı gönülden kutlar, sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde yaşamalarını temenni ederim.” (Haber Bülteni )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası