banner
Gündem

‘Basın, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmezidir’

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Çölkesen mesajında, “Tarafsız ve özgür bir basının varlığı, güçlü demokrasilerin en önemli göstergesidir…

‘Basın, çağdaş ve demokratik  hayatın vazgeçilmezidir’
banner

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çölkesen mesajında, “Tarafsız ve özgür bir basının varlığı, güçlü demokrasilerin en önemli göstergesidir. Unutulmamalıdır ki düşünce ve ifade özgürlüğü insanlığın en önemli haklarından biridir. Bu ise çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, fikirlerini sansürsüz bir ortamda özgürce dile getirmesi, kamuoyuna tarafsız, doğru ve hızlı biçimde bilgi ve haber vererek toplumu aydınlatması ile oluşmaktadır.

Asıl zenginliğimiz olan birbirinden farklı görüş ve düşüncelerin ifade edilmesi ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde hiç şüphesiz ki basının çok önemli bir yeri vardır. Kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüten basınımızın, basın meslek ilkelerinden taviz vermeksizin işlerini özenle yerine getirebilmek adına göstermiş oldukları büyük çabayı takdir ediyoruz.

Bu vesileyle bıkmadan, yorulmadan, zor koşullarda, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını’ kutluyor, ebediyete irtihal eden değerli basın mensuplarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Aksaray’ımızda görev yapan basın camiamızın tüm mensuplarına görevlerini yaparken sağlık, başarı ve kolaylıklar diliyorum. Her birine saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklindeki ifadeleri kullandı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası