banner
Esnaf

Bayram öncesi sucuk baharatına yoğun ilgi

Aksaray’da Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla evlerinde sucuk yapmak isteyen vatandaşlar, baharatçılarda hareketlilik oluşturdu. Sucuk yapımından bahseden baharatçı Tahsin Karayer, iyi bir sucuk için etin ve baharatın miktarının dengeli olması gerektiğini söyledi. ..

Bayram öncesi sucuk baharatına yoğun ilgi
banner

Aksaray’da Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla evlerinde sucuk yapmak isteyen vatandaşlar, baharatçılarda hareketlilik oluşturdu.

Sucuk yapımından bahseden baharatçı Tahsin Karayer, iyi bir sucuk için etin ve baharatın miktarının dengeli olması gerektiğini söyledi. 

Sucuğun içinde olması gereken baharatları önceden hazırlayarak bir karışım yaptıklarını kaydeden Karayer, “Kattığımız baharatlar sucuğa aroma veriyor. Sucuk için, kimyon, yenibahar, karabiber gibi baharatlar kullanıyoruz.  Evde sucuk yapmak isteyen vatandaşlarımız ise bir kilogram sucuğa: 80 gram acı ve tatlı biber, 10 gram kimyon, 10 gram karışık baharat ve 100 gram sarımsak koyarak bir karışım elde edebilir. Güzel bir şekilde karıştırarak iyi bir sucuk içi hazırlayabilirsiniz. Bunun yanında yine bizim özel hazırladığımız sucuk baharatlarını da kullanabilirler. Baharat ve kuru bağırsak satışlarından memnunuz. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nda damak tadının bozulmaması için baharatı bilindik ve güvenilir yerlerden almalarını tavsiye ediyoruz ”dedi. Foto-Haber: Ali FURAT

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası