banner
Gündem

Belediye projeleri yerinde incelendi

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcıları ve AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediyesi Hizmet Binasında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti. Dinçer,..

Belediye projeleri yerinde incelendi
banner

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcıları ve AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediyesi Hizmet Binasında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Dinçer, AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcıları; Seda Gören Bölük ve Eyüp Gökhan Özekin, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki teşkilat üyelerine belediye projelerini anlattı. Evren Dinçer, misafirlerine şehre kazandırdıkları projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Dinçer yapımı devam eden Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi yıkım alanını ve Kalanlar Millet Bahçesini gezdirdi.

Şehrin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden olan Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkım işlemlerinin devam ettiğini yerinde gören heyet, Aksaray’ın ilk millet bahçesi olma özelliği taşıyan Kalanlar Millet Bahçesi projesini de beğeniyle karşıladı. Heyet Dinçer’i şehre kazandırdığı projeler için tebrik etti. Başkan Dinçer, misafirlerine günün anısına tablo hediye etti.  Başkan Dinçer nazik ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti. (Haber Bülteni)

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası