banner
Gündem

Belediyenin bayram tedbirleri takdir topladı

Aksaray Belediyesi vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla Kurban Bayramı öncesi ve bayram süreci boyunca bir çok tedbir aldı. Kesintisiz hizmet veren belediye ekipleri, ulaşım ve..

Belediyenin bayram tedbirleri takdir topladı
banner

Aksaray Belediyesi vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla Kurban Bayramı öncesi ve bayram süreci boyunca bir çok tedbir aldı. Kesintisiz hizmet veren belediye ekipleri, ulaşım ve temizlik konusunda hiçbir olumsuzluğa geçit vermedi.

Kurban Bayramının ilk günü bayram namazı sonrasında vatandaşlarla bayramlaşan Belediye Başkanı Dinçer, bayramın ikinci, üçüncü ve son gününde belediyenin hizmet sahalarında incelemelerde bulundu. Karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek hal hatırlarını sordu ve onlarla bayramlaştı.

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli önlemlerin alındığını söyleyen Başkan Dinçer, bayram boyunca hiçbir hizmetin kesintiye uğramadığını ve vatandaşların belediye ile ilgili taleplerinin karşılandığını bildirdi.

Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bayramda hijyen seferberliği başlattı. Kurban Kesim noktalarında kurban atıkları sürekli olarak toplanırken iş makineleri ve kamyonlar, toplanan atıkların transferini gerçekleştirdi. Belediye ekipleri gece saatlerinde durmadı. Kurban kesim noktaları gece boyunca yıkama ve dezenfeksiyon işleminden geçti. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası