banner
Spor

Belediyespor son dakika golü ile güldü

Aksaray Belediyespor sahasında konuk ettiği Siirt İl Özel İdaresi’ni 1-0 skor ile mağlup etti. Siyah-Beyazlı ekip seyircisi önünde haftayı lider kapattı. Dağılgan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı hakem Gökhan Özbulut yönetti. Müsabakayı,..

Belediyespor son dakika golü ile güldü
banner

Aksaray Belediyespor sahasında konuk ettiği Siirt İl Özel İdaresi’ni 1-0 skor ile mağlup etti. Siyah-Beyazlı ekip seyircisi önünde haftayı lider kapattı.

Dağılgan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı hakem Gökhan Özbulut yönetti. Müsabakayı, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 68 Aksaray Belediyespor Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy ile yönetimi ve AK Parti milletvekili aday adayı Avukat Sinan Özkan ile 5 bine yakın taraftar izledi.

Maça etkili başlayan temsilcimiz 20’nci dakikada İlker Avşar ve 35’inci dakikada Hasan Gündoğdu ile bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamadı. Son dakikaya kadar baskılı bir oyun sergileyen siyah-beyazlı ekip bulduğu birçok gol pozisyonunda da yararlanamayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle bitti.

İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren temsilcimiz, defansa çekilen Siirt Özel İdarespor’un kalesinde son dakikalara kadar gol aradı. Siyah beyazlı ekip aradığı golü uzatmaların son dakikasında 90+7’de İlker Avşar’ın muhteşem golü ile buldu. Temsilcimiz sahadan 1-0 galip ayrıldı. Maç sonunda taraftarlar ile oyuncular galibiyeti doyasıya kutladı. Ligin 22. haftasında 11 Şubat günü temsilcimiz deplasmanda Bergama Beldiyespor’a konuk olacak. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası