banner
Gündem

‘Berat Kandili insanlık için tertemiz ve yeni bir sayfadır’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, berat kandili”nin, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni etti. İlahi rahmetin tecelli ettiği berat kandili”nin, aynı zamanda başı rahmet,..

‘Berat Kandili insanlık için  tertemiz ve yeni bir sayfadır’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, berat kandili”nin, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

İlahi rahmetin tecelli ettiği berat kandili”nin, aynı zamanda başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ise cehennemden kurtuluş olan ramazan ayının habercisi olduğunu aktaran  altınsoy, “rahmet ve merhamet sahibi yüce mevla”mıza içtenlikle yöneldiğimiz özel günlerdir. bizleri böylesine mübarek bir geceye bir kez daha eriştiren, önümüzü aydınlatan kandilin nimetleriyle buluşturan cenabıhakk”a ne kadar şükretsek azdır. İlahi rahmetin yeryüzüne indiği, on bir ayın sultanı ramazan”ın müjdecisi berat gecesi, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı, her birimiz için tefekkür ve bir yenilenme gecesidir. af ve mağfiretimizin vesilesi berat kandili, insanlık için tertemiz ve yeni bir sayfadır. bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam aleminin berat gecesi”ni en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, insanlığın huzuruna, kalplerimizin sükununa, sağlıklı günlere kavuşmamıza, hayrımıza ve kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası