banner
Özel

Berberlerden bayram uyarısı  

Aksaray Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Mehmet Doğan,  Kurban Bayramı öncesinde yoğunluk yaşandığını bu yüzden vatandaşların son günü beklememesi gerektiğini söyledi. Bayram öncesi geç saatlere kadar mesai yaptıkları..

Berberlerden bayram uyarısı  
banner

Aksaray Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Mehmet Doğan,  Kurban Bayramı öncesinde yoğunluk yaşandığını bu yüzden vatandaşların son günü beklememesi gerektiğini söyledi.

Bayram öncesi geç saatlere kadar mesai yaptıkları için iş yetiştirme konusunda sıkıntı yaşandığını aktaran Doğan,  vatandaşların bayramdan önce randevu oluşturarak hizmet alabileceğini kaydetti.

Doğan, bayram öncesi fiyatların güncellendiğini ifade ederek, saç kesiminin 60 lira, sakal tıraşının 40 lira olduğunu söyledi.

Berberlerde ciddi bir yoğunluk olduğunu dile getiren Doğan, “Bu yoğunluğu eritmek için Pazar günü çalışacağız. Kadın kuaförleri ve güzellik salonları salı günü de hizmet verecek. Müşterilerimizden bayram tıraşlarını son güne bırakmamalarını rica ediyoruz. Kurban Bayramı öncesi küçük esnafların işi hareketlendi. Bu hareket küçük esnafların yüzünü güldürdü ”diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası