banner
Gündem

‘Birlikte güçlü bir aileyiz’

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, BELEDİYE PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan bayramı nedeniyle belediye personellerinin bayramını kutladı. İlk olarak Destek Hizmetleri kademe bölümünde belediye personeli ile buluşan Başkan..

‘Birlikte güçlü bir aileyiz’
banner

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, BELEDİYE PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan bayramı nedeniyle belediye personellerinin bayramını kutladı. İlk olarak Destek Hizmetleri kademe bölümünde belediye personeli ile buluşan Başkan Dinçer, daha sonra belediye hizmet binasında personellerin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Başkan Dinçer, “Biz mesai arkadaşlarımızla birlikte güçlü bir aileyiz. Hep birlikte Aksaray’ımız için kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” mesajı verdi. Dinçer, Ramazan Bayramı sonrasında ilk mesai gününde belediye personeli ile bir araya geldi. Önce Destek Hizmetleri kademe bölümünde ardından da belediye hizmet binasında personelle bayramlaşan Başkan Dinçer, “Tüm mesai arkadaşlarımın geçmiş bayramlarını tebrik ediyorum” dedi. Başkan Dinçer bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamada; “Geçmiş Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim nice bayramlara hep birlikte kavuştursun inşallah sağlık afiyet içerisinde. İki yıl geriye gittiğimizde pandemi süreciydi. Bayrama çıkar mıyız? Sevdiklerimize kavuşur muyuz, görür müyüz? diyorduk. Allah nasip etti de bugünleri de gördük. Artık bu günlerin geçtiğimiz günlerden daha iyi olması için dua ediyoruz” diye konuştu.

‘BU ŞEHİR HEPİMİZİN BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ’

Evren Dinçer konuşmasının devamında, “Bu şehir hepimizin ve bizim görevimiz bu şehri güzelleştirmek ve bütün bu işleri hep birlikte yapıyoruz. Aksaray’ın ihtiyaçları var. Şehrimiz büyüyor ve gelişiyor ve çözüme kavuşması gereken de ciddi konularda var. Geldiğimizden beri hizmet etme ve hizmet üretme dışında herhangi amacımız, gayemiz oldu mu? Hayır olmadı. Tamamen Aksaray’ı nasıl güzelleştiririz, Aksaray nasıl güzel bir şehir olur, yaşayanlar nasıl mutlu olur bunun arayışı içerisine girdik. Göreve geldiğimizden kısa süre sonra 2020’nin Mart ayında pandemi koşullarına ve şartlarına girdik. Sosyal hayata dair tedbirler alındı. Çalışma ile ilgili kısıtlamalar getirildi. Hafta sonu hafta içi seyahat yasakları getirildi. Akşamları sokağa çıkma yasağı geldi, hafta sonu dışarı çıkma yasağı getirildi. Seyahat kısıtlaması geldi. Daha maalesef virüs kaynaklı can kayıplarımız oldu. Covid dolayısıyla cenazelerimize bile katılamaz olduk. Ülkemizde bunlar yaşandı, 1,5 yıl sürdü. Ancak biz bunlara rağmen işlerimizi aksatmadık. Geriye baktığımızda birçok iş ve hizmet ürettik. Belediye hizmet binası, sosyal tesisler, külliyeler, şehrimizin gelişim planı, altyapı ve üst yapıyla birlikte çalışmamızı yaparken pandeminin etkilerini ortadan kaldırırken bu kez ülkemizde yaşanan ve yüzyılın en büyük felaketi olan depremi yaşadık. Tüm imkânlarımızı seferber ettik. Yardım kampanyaları düzenledik. Aksaray’ı deprem bölgesinde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık ve o bölgede çalışmamız devam ediyor. Tabi ki bütün bu süreci sizlerle beraber gerçekleştirdik. İçinde bulunduğumuz bugünler, son 20 yılda ki hükümetlerimiz arasında en zor ekonomik koşullara sahip olduğu dönem bu dönem. Bu koşullarda bize denk geldi. Biz buna rağmen Allah nasip etti, hiç olmayacak işleri başardık sizlerin eliyle. Tabi ki personellerimizin özlük hakları konusunda çok güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Sözleşmenizi imzaladık ve yeni ekonomik koşullara şartlara sizleri kavuşturduk. Hayırlı uğurlu olsun.

14 MAYIS’TA İSTİKRAR İÇİN KARAR VERECEĞİZ

Ayrıca önümüzde 14 Mayıs’ta önemli bir seçim var. Bu seçimlerde bir kardeşiniz olarak Cumhurbaşkanımıza destek vermenizi istiyorum. Burada herkes şehrimizi, ülkemizdeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanımızın tekrar bu göreve gelmesi için, istikrar için hepimiz için önem arz ediyor. Sizden ricam ve istirhamım bu yönde.  Seçim sürecinde de ve sonrasında çalışmalarımız sürecek, şehrimiz gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu yaz döneminde yoğun bir şekilde çalışmalarımız olacak, bu yönde planlamalarımızı yaptık. Çalışırken bu şehrin hepimizin şehri olduğunu unutmayalım. Çünkü bizim yaptığımız her hizmetten ya mahalleniz, yada çevrenizdeki yakınlarınız doğrudan etkileniyor. Çalışken hizmet üretirken bunu unutmayın. Size tavsiyem bu şekilde çalışmanızdır. İşinizi yaparken Allah için yapın. Elinizi vicdanına koyun; ona göre çalışın, ona göre hizmet üretin. İnşallah onun bereketini de Allah bize başka şekilde gösterecektir. Bu vesile ile tüm personellerimizin ve ailelerinin bayramını tebrik ediyorum” diyerek personellerin tek tek bayramını kutladı.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası