banner
Özel

‘Biz devletimiz ve milletimiz için yaşarız’

YETİŞEN; ‘TIR İLE DEPREM BÖLGESİNE GİDERKEN BİRAZ HIZ YAPMIŞIZ’ Fransız bir gazetecinin deprem bölgesine giden tır şoförlerinin Türkler çıldırmış olmalı dediği iş makinesini götüren tırı organize eden Aksaraylı iş insanı..

‘Biz devletimiz ve milletimiz için yaşarız’
banner

YETİŞEN; ‘TIR İLE DEPREM BÖLGESİNE GİDERKEN BİRAZ HIZ YAPMIŞIZ’

Fransız bir gazetecinin deprem bölgesine giden tır şoförlerinin Türkler çıldırmış olmalı dediği iş makinesini götüren tırı organize eden Aksaraylı iş insanı Aydın Yetişen o gün yaşadığı olayı anlattı. Yetişen, “Vatandaşlarımız enkaz altında iken bizlere rahat uyku yoktu. İşi gücü bıraktık bir cana yetişebilmek için yola düştük. O duygularla biraz hız yapmışız. Biz devletimiz ve milletimiz için yaşarız. Ne gerekiyorsa yaparız” dedi.

İstanbul’da yaşayan Yetişen ile Fatih Pamuk kendisine ait iş makinesini depremin 2’inci gününde tır ile deprem bölgesine götüreceğini sosyal medya hesabından duyurdu. Kazım Budak isimli bir kişi firmasının tırını ücretsiz görevlendirdi. 3 kişi yüklediği iş makinesi ile yola düştü. Trafikte tırın hızlı gitmesi ise sosyal medyada Ali Kınık’ın Zemheri türküsü ile paylaşılınca gündem oldu. Fransız bir gazeteci deprem bölgelerine gönderilen yardımların en hızlı şekilde ulaştırılmaya çalışıldığını konu alarak ‘Türkler çıldırmış olmalı’ başlığı ile verdi.

Yetişen, arkadaşlarıyla en kısa sürede bölgeye ulaşmak için biraz hız yaptıklarını söyleyerek, “3 kişi 15 saatlik bir yolculuk sonrasında bölgeye ulaştık. Gördüğümüz ortam içler acısıydı. Millet ve devlet olarak herkes orada elinden geleni yapıyordu. Bizde duyarlı bir vatandaş olarak elimizi taşın altına koyduk. Vatandaşlarımız enkaz altında iken bizlere rahat uyku yoktu. İşi gücü bıraktık bir cana yetişebilmek için yola düştük. O duygularla biraz hız yapmışız. Yolculuk esnasında bir arkadaşımızda cep telefonu ile görüntülemiş. Sosyal medyada paylaşılması ülkemizde birçok kişiden olumlu dönüşler alınmasını sağladı. Avrupa’da da gündem olmuş. Biz her zaman devletimizin milletimizin yanındayız. Bunun tüm dünyada böyle bilinmesi de gururumuz” diye konuştu. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası