banner
Gündem

‘Biz hazırız’

İŞ İNSANI FATİH BATI ‘GELİN BİRLİKTE YÖNETELİM’ Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanlık seçimlerine sayılı gün kaldı. 19 Kasım Cumartesi günü yapılacak seçimlerde ATSO başkan adayı olan iş insanı..

‘Biz hazırız’
banner

İŞ İNSANI FATİH BATI ‘GELİN BİRLİKTE YÖNETELİM’

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanlık seçimlerine sayılı gün kaldı. 19 Kasım Cumartesi günü yapılacak seçimlerde ATSO başkan adayı olan iş insanı Fatih Batı, ekibiyle güçlü bir birliktelik mesajı verdi.

Bir tesiste düzenlenen proje tanıtım etkinliğinde, ‘mavi liste’ ile seçime gidecek olan komite adayları ve ATSO üyeleri bir araya geldi.Programda üyelere hitaben bir konuşma yapan Fatih Batı, “Vakit tamam. Aksaray’da değişim zamanı. Biz hazırız” dedi.

Daha önce açıkladığı projeleri hatırlatan ve el ele vererek bu projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Batı; “Mobilyacılar Sitesi, Toptancılar Sitesi, Turizm ve Tekstil Kenti, Ayakkabıcılar Sitesi, Tır, Kamyon ve Traktör Galericileri Sitesi başta olmak üzere daha fazlasını yapmak için birlikte çalışmalıyız. Biz mavi liste olarak odamızı bu kentin tüm iş insanları, tüm değerleri ve tüm hemşerilerimizle birlikte yönetme arzusundayız. Gelin birlikte yönetelim. Gelin Aksaray’ı hep beraber kalkındıralım. Gelin el ele verip bu güzel şehri, tüm dünyaya tanıtalım. Aksaray için mavi listede buluşalım. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası