banner
Gündem

‘Biz varken sizler yalnız değilsiniz’

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı tarafından belirlenen öğrencilere kışlık mont dağıtımı yapıldı. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Fadime Sağdıç, Sevgi Kök, yönetim..

‘Biz varken sizler yalnız değilsiniz’
banner

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı tarafından belirlenen öğrencilere kışlık mont dağıtımı yapıldı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Fadime Sağdıç, Sevgi Kök, yönetim kurulu üyeleri Azize Dağdaş, Yeliz Hanlı ve Sümeyye Eroğlu’nun katıldığı programda Atatürk İlköğretim Okulundaki öğrencilere mont yardımı yapıldı.

Çocuklara giysilerini kendi elleriyle giydiren Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Kadın Kolları olarak çocuklarımızın yalnız olmadıklarını hissettirmek ve çocuklarımızı mutlu edebilmek adına bu çalışmayı gerçekleştirdik. Onların yüzündeki bir tebessümle mutluluklarına ortak olduk. ‘Biz varken sizler yalnız değilsiniz’ mesajını her yerde her eve, her mahalleye, her ilçeye hissettirmek istiyoruz. Devletimizin ve milletimizin geleceği, umudu olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Çocuklarımızın daha iyi daha güzel şartlarda eğitim alabilmeleri için elimizden gelen her türlü çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerimize ve bu projede emeği geçen tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası