banner
Spor

Bu maçta kazanan dostluk oldu

Aksaray Kuzeyboru Spor Kulübü A takım ve alt yapı oyuncularından oluşturulan karma takımla, Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne misafir oldu. Okul öğretmenleriyle müsabaka yapan sultanlar öğrencilere keyif..

Bu maçta kazanan  dostluk oldu
banner

Aksaray Kuzeyboru Spor Kulübü A takım ve alt yapı oyuncularından oluşturulan karma takımla, Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne misafir oldu. Okul öğretmenleriyle müsabaka yapan sultanlar öğrencilere keyif dolu anlar yaşattı.

Kuzeyboru takımının idari menajeri Ayşenur Batur, öğrencilerin voleybola ilgi göstermesi adına bir farkındalık çalışmasına imza attıklarını söyledi. Batur, “Okulumuzun kurduğu bir voleybol takımı varmış, biz de altyapı ve A takımdan karma bir takımla karşı karşıya geldik. Çok eğlenceli bir maç oldu bizim için. Aynı zamanda 29 Ekim sebebiyle buradayız. Biraz erken ama güzel bir organizasyon oldu. Bize katılmak isteyen, voleybolu seven çok fazla öğrenci var. Onlar için de örnek teşkil edebilmek, gerçekten harika. Zaten amacımız da buydu. 30 Ekim’de Galatasaray maçımız var. Tüm Aksaray halkını bekliyoruz” diye konuştu.

‘UNUTULMAZ BİR AN YAŞADIK’

Okulda kadın öğretmenlerden oluşan bir takım kurma hayali olduğunu söyleyen Müdür Faize Telli, “Salonumuzda güzel bir etkinliğe imza attık.  Kadın öğretmenlerimizden bir takım kurduk. Ev sahibi olarak kazanmak isterdik ama maalesef yenildik. Burada voleybol oynamak ve o atmosferi yaşamak bile bize ve öğrencilerimize katkı sağladı. Bu nedenle bizleri kırmayan Kuzeyboru ekibine teşekkür ediyorum. Okulumuzda 505 öğrenci var. Bunun 400’ü kız. Kızlarımızın spora yatkınlığı oldukça fazla. Bugün bizlere enerji verdiler. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz çok heyecanlıydı. Unutulmaz bir an yaşadık” dedi.

Sağlık hizmetleri öğretmeni Güler Kayabaşı ise “Bugün Kuzeyboru Voleybol takımıyla oynadık. Bizim için gurur verici bir durum. Öğrencilerimize örnek olduğumuzu düşünüyorum. Okulun voleybol takımı 2019 yılında kurulmuş. Sadece 3 gün antrenman yaptık. Bunun yanında hiç eline top değmemiş hocalarımızda vardı. Bizim için keyif verici anı oldu” ifadelerini kullandı. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası