banner
Gündem

‘Buluşmalar geleneksel bir hal aldı’

DİNÇER HOLLANDA’DA GURBETÇİLERLE BİR ARAYA GELECEK Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer AK Parti genel merkezi tarafından organize edilen program kapsamında Hollanda’da birtakım gezi ve incelemelerde bulunacak. Ziyaret öncesi açıklamada..

‘Buluşmalar geleneksel bir hal aldı’
banner

DİNÇER HOLLANDA’DA GURBETÇİLERLE BİR ARAYA GELECEK

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer AK Parti genel merkezi tarafından organize edilen program kapsamında Hollanda’da birtakım gezi ve incelemelerde bulunacak. Ziyaret öncesi açıklamada bulunan Dinçer şöyle konuştu: “Aksaray yurt dışında çok sayıda gurbetçi vatandaşı olan iller arasında. Hemen herkesin ailesinde yurt dışında yaşayan akrabaları vardır. Daha önce düzenlediğimiz yurt dışı ziyaretlerinde hemşerilerimizle bir araya gelip yaptığımız projeler hakkında bilgi verip bizden istek ve taleplerini dinleyip istişarelerde bulunmuştuk. Gurbetçi vatandaşlar Aksaray’ımıza dışarıdan bakan gözlerimiz, onların gözlemleri düşünceleri bizim için son derece önemli. Bu bağlamda genel merkezimiz tarafından organize edilecek ziyarette Kasım ayı içerisinde Hollanda olacağız. Memleketlerinden gurbetçilerimize selam götürerek buluşmamızı gerçekleştireceğiz” dedi. Dinçer, buluşmaların artık geleneksel hale geldiğini ve daha önceki ziyaretlerde gurbetçilerden güzel tepkiler aldığını söyledi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası