banner
Gündem

Çalışmalarda sona yaklaşılıyor

Aksaray Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Cuma Semt Pazarında başlattığı modern kapalı semt pazarı projesinde sona yaklaşıldığını duyurdu. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projeleri arasında yer alan pazar yerlerinin modernizasyonu..

Çalışmalarda sona yaklaşılıyor
banner

Aksaray Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Cuma Semt Pazarında başlattığı modern kapalı semt pazarı projesinde sona yaklaşıldığını duyurdu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projeleri arasında yer alan pazar yerlerinin modernizasyonu projesi içerisine dahil edilen Cuma Pazarında geçtiğimiz günlerde çelik çatı kaplama işlemlerine başlanılmıştı. Yapılan çalışmalarla pazar alanının çatısındaki kaplama işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.

Başkan Dinçer, vatandaşların iklim şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecekleri bir mekânın daha tamamlandığını söyledi. Pazar alanının baştan aşağı yenilendiğini ifade eden Dinçer, alanın uzun yıllar kullanılması için altyapı ve zemin iyileştirmelerinin yapıldığını da belirtti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası