banner
Gündem

‘Camide Bilim Var’ projesiyle 2 bin 118 çocuğa ulaşıldı

Aksaray Bilim Merkezi’nde çocukların ve gençlerin teknolojiyi tanıması ve zamanı verimli geçirmesi için düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. ‘Camide Bilim Var’ projesi kapsamında yaz döneminde camilerde Kur’an Kursu öğrenimi..

‘Camide Bilim Var’ projesiyle 2 bin 118 çocuğa ulaşıldı
banner

Aksaray Bilim Merkezi’nde çocukların ve gençlerin teknolojiyi tanıması ve zamanı verimli geçirmesi için düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. ‘Camide Bilim Var’ projesi kapsamında yaz döneminde camilerde Kur’an Kursu öğrenimi gören çocuklara ve gençlere bilim ve teknolojinin önemini toplum gözünde artırmaya yönelik, bilimsel merak ve farkındalık oluşturacak bilim ve teknoloji temalı deneyler ve gösteriler düzenlendi.

Yıl boyunca birbirinden farklı etkinliğe ve organizasyona ev sahipliği yapan Bilim Merkezi, ‘Camide Bilim Var’ projesiyle 35 camide 2 bin 118 çocuğa ulaşıldı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bu etkinlikte çocukları yalnız bırakmadı. Dinçer, etkinliğin yapıldığı Çakıllı Cami Kur’an Kursunda eğitim alan çocuklarla ve velileriyle buluştu. Çocuklarla birlikte etkinliklere katılan Başkan Dinçer, çocuklara hediyeler verdi. Dinçer, çocuklar ve gençler için yılın her döneminde etkinliklerin olduğuna dikkat çekti. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası