banner
Gündem

‘Çanakkale’de büyük zaferlere imza atılmıştır’

belediye başkanı dr. evren dinçer, 18 mart Şehitleri anma günü ve çanakkale zaferi”nin 107″nci yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı. başkan dinçer mesajında; “çanakkale”nin geçilmez olduğunun bir kez daha kanıtlandığını ve..

‘Çanakkale’de büyük zaferlere imza atılmıştır’
banner

belediye başkanı dr. evren dinçer, 18 mart Şehitleri anma günü ve çanakkale zaferi”nin 107″nci yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

başkan dinçer mesajında; “çanakkale”nin geçilmez olduğunun bir kez daha kanıtlandığını ve kahraman ecdadımızın çanakkale”de şanlı bir destan yazdığını söyledi. başkan dinçer konuşmasının devamında; “Şanlı tarihimiz, topraklarımızı işgal etmeye kalkanların hüsrana uğradıkları nice ibretlik derslerle doludur. çanakkale savaşı, dünyanın en büyük ordularının kara, hava, deniz ve denizaltı unsurları saldırıları karşısında büyük direnişi simgeler. tarih boyunca bağımsızlık ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen bu milletin vatanını korumak için verdiği mücadelenin destanıdır. aziz milletimizin yokluklar ve imkânsızlıklar içinde sarsılmaz inancı ve mücadelesi karşısında zaferle sonuçlanan savaş, milletimizin tarihini yeniden tayin etmiştir. çanakkale”de millet olarak; kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlıyla İstiklal mücadelesi ortaya koydu. bu millet, tarihin her zamanında vatan toprağına sahip çıkmış. vatanı, hürriyet ve istiklali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak tarih boyunca gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmıştır” dedi.

düşmana geçit vermeyerek tarihe altı harflerle yazılan zaferin yıldönümü dolayısıyla yaptığı konuşmanın sonunda başkan dinçer; “başta gazi mustafa kemal atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğruna fedakârca mücadele veren aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası