banner
Esnaf

Çeyiz eşyalarında moda değişti

Aksaray’da düğün sezonunun başlamasıyla birlikte alışveriş yoğunluğu devam ediyor. Kapalı Çarşı esnaflarından Hüzeyfe Ökçesiz , bereketli bir sezon geçirdiklerini ifade ederek çeyiz modasının artık değiştiğini söyledi. ‘İNCE TASARIMLI ÜRÜNLER ÇOK..

Çeyiz eşyalarında moda değişti
banner

Aksaray’da düğün sezonunun başlamasıyla birlikte alışveriş yoğunluğu devam ediyor. Kapalı Çarşı esnaflarından Hüzeyfe Ökçesiz , bereketli bir sezon geçirdiklerini ifade ederek çeyiz modasının artık değiştiğini söyledi.

‘İNCE TASARIMLI ÜRÜNLER ÇOK BEĞENİLİYOR’

Yılın en çok tercih edilen ürünlerine dair bilgiler veren Ökçesiz, “Bu sene biogranit tencere setleri ve titanyum tencere setleri hem kullanışı hem de tasarımı dolayısıyla  tercih ediliyor. Granit ve titanyum ürünler pişirme ve hapsetme kalitesiyle ön plana çıkıyor. Yemek takımlarında ise figür tasarımlı ve ince çizgi hatlarına sahip modeller müşterilerimizin ilk tercihi arasında yer alıyor. Artık ince tasarım ürünler çok beğeniliyor. Çaydanlık modellerinde nostaljik havaya sahip olan emaye modellerinin yanı sıra renkli, altın sarısı ve gümüş kulplu modeller tercih ediliyor” diye konuştu.

‘GÜZEL BİR SEZON GEÇİRİYORUZ’

Bu sene düğün sezonunun geç başladığını aktaran Ökçesiz, “Fiyatlarda geçen senelere oranla artışlar var fakat bizler müşterilerimizin en uygun en hesaplı şekilde alışveriş gerçekleştirebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.  Gurbetçi vatandaşlarımızın şehrimize gelmesiyle birlikte de memnuniyet verici güzel bir sezon geçiriyoruz. Gerek yerli halkımız gerekse  gurbetçilerimiz  paket halinde düğün ve çeyiz eşyaları alıyorlar” dedi. Ökçesiz , yoğunluğun ağustos ayının sonuna kadar devam edeceğini düşündüklerini dile getirerek, yuva kuracak çiftleri ve evini yenilemek isteyen herkesi mağazalarına beklediklerini belirtti.  Foto-Haber: Erdi ULUKAYA

 

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası