banner
Siyaset

CHP ailesi Cumhuriyet kutlamalarına başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını erken başlattı. Kutlamaları 1 haftaya yaydıklarını ve her gün için ayrı bir etkinlik planladıklarını söyleyen CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas..

CHP ailesi Cumhuriyet kutlamalarına başladı
banner

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını erken başlattı. Kutlamaları 1 haftaya yaydıklarını ve her gün için ayrı bir etkinlik planladıklarını söyleyen CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk,  “Bayramı, bayram gibi yaşamak ve daha da önemlisi yaşatmak için 7 güne 7 etkinlik” dedi.

Ertürk şöyle konuştu: “Cumhuriyet’imizin 99. yılı kutlamaları kapsamında 1 hafta boyunca her güne bir etkinlik planladık.  Gençlik kollarımız şehrimizin giriş noktalarına ve ana bulvarlarına şanlı Türk bayrağımızı ve Atatürk bayraklarımızı astılar. Bugün Cumhuriyet ile yaşıt, Cumhuriyet’imizin kökleri olan ulu çınarlarımızı ziyaret ettik. Onlardan Cumhuriyet’i, Cumhuriyet’in kazanımlarını dinledik. Coşkuyla kutladıkları bayram anılarını yâd ettiler, gençlere cumhuriyete sımsıkı sarılın tavsiyesinde bulundular. Bugün bir kez daha gördüm ki temelleri böylesine sağlam olan Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır” diye konuştu.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası