banner
Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, partililerle bir araya geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Aksaray’da partisinin il başkanlığında partililerle bir araya geldi. Torun, Aksaray İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, belediye ve örgütleri sürekli ziyaret ettiklerini söyledi. Bu süreçte..

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, partililerle bir araya geldi
banner

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Aksaray’da partisinin il başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Torun, Aksaray İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, belediye ve örgütleri sürekli ziyaret ettiklerini söyledi.

Bu süreçte CHP’li belediyelerin yüzde 80’ini ziyaret ettiklerini belirten Torun, şöyle konuştu: “Belediyelerimizin sorunlarını dinlemek, çözüm önerilerini aktarmak, birlik ve beraberlik içerisinde daha iyisini nasıl yapabiliriz onun çalışmalarını yapmak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Çok zor ve önemli günlerden geçiyoruz. 20 yıldır ülkeyi yöneten iktidar geçmişte birçok vaatte bulunmasına rağmen, bizlere birçok konuda sözler vermesine rağmen gelinen nokta maalesef tam tersi oldu.”

‘HER GEÇEN GÜN DE

MALİYETLERİMİZ ARTIYOR’

Torun, Aksaray’ın tarım ve hayvancılıkta ciddi bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Aksaray’ın bu potansiyelini her geçen gün kaybettiğini savunan Torun, “Maalesef bir tarım ülkesiyken ithalatçı bir ülke konumuna geldik. Her anlamda birçok tarım ürününü ithal eder duruma geldik. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Her geçen gün de maliyetlerimiz artıyor. Çok çalışmamız lazım. Sürekli illerde vatandaşlarımızla birlikteyiz. Batısından kuzeyine, doğusundan güneyine her yerdeyiz. Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz, çözüm önerilerini aktarıyoruz. Sorunların çözümlerinin olduğunu vatandaşlarla paylaşıyoruz” dedi.

CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ise, “Saratlı belediyemizi ziyaret ettik. Daha sonra merkezde esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Şehrimize bugüne kadar 75 milletvekili ile Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 2,5 yılda 2 kez ziyaret etti. Genel merkezimiz Aksaray’a ayrı bir önem veriyor”diye konuştu.

Toplantıya, CHP milletvekilleri Cavit Arı, Burhanettin Bulut, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası