banner
Siyaset

‘CHP’yi meclise göndermek için İYİ Partiye oy veriyoruz’

Oy pusulasında Cumhuriyet Halk Partisi logosunun olmayacağına da değinen Ertürk, “Cumhuriyet Halk Partisi adaylarını meclise sokmanın tek yolu hepinizin oyunu İYİ Partiye vermesi” İYİ Parti Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas..

‘CHP’yi meclise göndermek için İYİ Partiye oy veriyoruz’
banner

Oy pusulasında Cumhuriyet Halk Partisi logosunun olmayacağına da değinen Ertürk, “Cumhuriyet Halk Partisi adaylarını meclise sokmanın tek yolu hepinizin oyunu İYİ Partiye vermesi”

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk ve Gürsel Keskin’in Saratlı ziyareti miting havasında geçti. Ertürk vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Saratlı, ne güzelsin, sen böyle” dedi.

Kendisine hediye verilen marteniçkanın umudun, baharın, iktidarın, adaletin, hukukun ve  demokrasinin müjdesi olduğunu kaydeden Ertürk, “Bu marteniçka 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çankaya yolculuğunun müjdesidir. Saratlı meydanında umudu gördüm, coşkuyu gördüm, heyecanı gördüm… Saratlı Meydanında iktidarın müjdesi olarak bu bilekliği takıyorum ve yavrularımızın gözünüzün içine bak baka söylüyorum; hayatım boyunca, ömrüm yettiği müddetçe yavrularımızın mutluluğu için çalışacağım. Bunun sözünü bu meydanda veriyorum size” dedi.

‘14 MAYIS HAKLIYLA HAKSIZIN SEÇİMİ OLACAK’

14 Mayıs günü herkesin sandığa giderek ülkede umudun ve kurtuluşun kapısını açacağını belirten Ertürk, “Bu ülkede yüzyıl önce başlattığımız ama zaman zaman yarım kalmış mücadelemizi Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında taçlandıracağız. Biz yüzüncü yılı taçlandırdığımız zaman Anıtkabir’de yatan o yiğit adam daha rahat uyuyacak. Buradan Anıtkabir’e selam olsun, bu yüzyılı onun adına biz inşa edeceğiz. 14 Mayıs’ta yapacağımız seçim iyiyle kötünün seçimi olacak. Haklıyla haksızın seçimi olacak. Zalim ile mazlumun seçimi olacak. Emekçiyle rantçının, doğruyla yanlışın, vatan sevdalılarıyla dolar sevdalılarının seçimi olacak. 14 Mayıs’ta yapacağımız seçim şehit kanları ile sulanmış vatan toprağı ile oy getirisi olan hazine arazileri ve toprakları arasındakilerin seçimi olacak. 14 Mayıs’ta yapacağımız seçim HÜDAPAR ile şehidimiz Gaffar Okan’ın seçimi olacak, bunu herkes böyle bilsin. 14 Mayıs’ta yapacağımız seçim cesaretle esaretin seçimi olacak. Özgürlükle otoritenin seçimi olacak. O gün bunun kararını vereceğiz. 15 Mayıs’ta hem iktidarı teslim alacağız hem de bu ülkede büyük bir enkaz devralacağız” dedi.

Ali Abbas Ertürk kendisi ile birlikte seçim startı verildiği andan itibaren çalışan altılı masa il başkanlarını da teşekkür etti. Ertürk, “Hepimizin önceliği Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’si, geri kalan hiçbir şeye takılmayın” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası