banner
Gündem

 ‘Çiftçimizin derdi bizim derdimiz’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yenikent, sultanhanı, boyalı, bağlıkaya, hasandağı ve şehrin bazı bölgelerinde doğal afetlerden dolayı zarar gören üreticilerin yanında olduklarını, mağduriyetinin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını..

 ‘Çiftçimizin derdi bizim derdimiz’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yenikent, sultanhanı, boyalı, bağlıkaya, hasandağı ve şehrin bazı bölgelerinde doğal afetlerden dolayı zarar gören üreticilerin yanında olduklarını, mağduriyetinin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını bildirdi.

her zaman olduğu gibi bugünde çiftçinin ve üreticinin yanında olduklarını söyleyen altınsoy, önceki yıllarda da aynı afetin meydana geldiğini, hasar tespiti sonucunda aksaray çiftçisine maddi destek sağladıklarını hatırlattı.

cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan başta olmak üzere devletin tüm birimleriyle ürün kaybı yaşayan üreticilerin yanında olduklarının altını çizen altınsoy, “allah can kaybından ve tekrarından korusun. çiftçimizin derdi bizim derdimiz. çiftçilerimizin her zaman yanında olan devletimizin bu afetten etkilenen çiftçilerimizin zararlarını en kısa sürede karşılayacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

yaşanan dolu afeti dolayısıyla zarar gören ekili arazilerle ilgili hasar tespit çalışmalarının başladığını aktaran başkan altınsoy, mağdur olan çiftçilere destek sağlanması için girişimde bulunduklarının altını çizerek, “Üreticilerimiz müsterih olsun. tespit çalışması tamamlandıktan sonra aldığımız bilgiler ışığında tarım ve orman bakanlığımıza konuyu aktaracağız. ekonomik destek sağlanması konusunda gereken desteğin verilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. son olarak afetten zarar gören çiftçilerimize geçmiş oldun dileklerimi sunarım. İnşallah bir daha böylesi afetler ile karşılaşmayız” temennisinde bulundu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası