banner
Asayiş

Cinayette yeni gelişme:4 tutuklama

Aksaray’da bir kişinin silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili 4 kişi tutuklandı 1 kişinin ise yargılanmasının devam ettiği öğrenildi. Merkeze bağlı Yalnızceviz köyünde Yasin K.’nin öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk..

Cinayette yeni gelişme:4 tutuklama
banner

Aksaray’da bir kişinin silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili 4 kişi tutuklandı 1 kişinin ise yargılanmasının devam ettiği öğrenildi.

Merkeze bağlı Yalnızceviz köyünde Yasin K.’nin öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Hacı E. (24), Recep D. (37), Ahmet K. (29), Kamil B. (41) tutuklanırken, cinayeti gerçekleştirdiği iddia edilen Hüseyin D.’nin (32) yargılanmasına devam edildiği belirtildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Merkeze bağlı Yalnızceviz köyünde Yasin K. ile kimliği belirsiz kişi ya da kişiler arasında kavga çıkmıştı. Hafif ticari araçla bölgeden uzaklaşmak isteyen Yasin K’ye silahla ateş edilmişti. Daha sonra aracın bagajından indirdiği motosikletle kaçmak isteyen Yasin K, olay yerinde hayatını kaybetmişti. (AKSARAY EGEMEN GAZETESİ HABER SERVİSİ)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası