banner
Gündem

Çocuk Evleri Sitesi’ne ziyaret

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti. İhtiyaçları devlet tarafından karşılanan koruma altındaki çocuklarla bir araya gelen Aydoğdu,..

Çocuk Evleri Sitesi’ne ziyaret
banner

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti. İhtiyaçları devlet tarafından karşılanan koruma altındaki çocuklarla bir araya gelen Aydoğdu, site sakini çocuklarla bir süre sohbet etti.

Ev ortamı sağlanan 46 çocuğun yaşadığı Çocuk Evleri Sitesini Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ve eşi Türkan Aktürk ile gezen Emine Aydoğdu, Çocuk Evleri Sitesi’nde yeni sünnet olan 4 çocuğu ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Aydoğdu içerisinde sosyal faaliyet alanları,  oyun alanları ile yaşam alanları olan evleri gezdi.

Emine Aydoğdu; bir süre sohbet ettiği çocuklara kendi yaşıtları olan birçok çocuğun aynı imkânlara sahip olmadığını bu nedenle devletin sunduğu bu önemli ve anlamlı imkânları en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini belirtti. Aydoğdu; sıcak aile ortamı oluşturulan evlerde yaşayan çocuklardan derslerine çalışıp iyi bir meslek sahibi olup, devletine milletine hayırlı hizmetler yapan iyi bir insan olmaları temennisinde bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası