banner
Gündem

Çocuk jandarmalar görev başında

Timur Sarrafoğlu ve Armutlu İlkokulu öğrencilerinden oluşan yüz kişilik heyet Aksaray İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.Ziyarete gelen çocuklara Jandarma Merkezinin tanıtımı yapılarak 112 Acil Çağrı Merkezinin önemi anlatıldı. Çocuklar telsiz..

Çocuk jandarmalar  görev başında
banner

Timur Sarrafoğlu ve Armutlu İlkokulu öğrencilerinden oluşan yüz kişilik heyet Aksaray İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.Ziyarete gelen çocuklara Jandarma Merkezinin tanıtımı yapılarak 112 Acil Çağrı Merkezinin önemi anlatıldı. Çocuklar telsiz üzerinden görevdeki devriyelere çağrılar yaparak görevlerinde başarılar diledi. Çocuklara ‘Olay’ ve ‘Yalman’ isimli Jandarma köpeklerinin gösterisi izletilerek, köpek eğitim alanı ve kışla içerisinde bulunan hayvanat bahçesi gezdirildi.

Çocuklar için hazırlanan Trafik eğitim parkurunda; emniyet kemerinin önemi, trafik işaret ve lambaları ile yaya geçidinin kullanımı hakkında uygulamalı eğitimi verildi. Jandarma envanterinde bulunan yerli ve milli silahlar ile araç ve motosikletlerin tanıtımı yapılarak çocukların güzel zaman geçirmeleri sağlandı.

Faaliyet sonunda çocuklara çeşitli hediyeler sunan Jandarma ekipleri, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretlerini sonlandırdı. Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası