banner
Gündem

Çocuk tiyatroları kitap günlerine renk katıyor

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Kitap Günleri’ sahnelenen tiyatrolar ve eğitici oyunlarla çocukların yüzünü güldürdü. Kentte Geleneksel hale gelen ‘Kitap Günleri’ programında renkli görüntüler ortaya çıktı. Yerli ve ulusal birçok..

Çocuk tiyatroları kitap günlerine renk katıyor
banner

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Kitap Günleri’ sahnelenen tiyatrolar ve eğitici oyunlarla çocukların yüzünü güldürdü. Kentte Geleneksel hale gelen ‘Kitap Günleri’ programında renkli görüntüler ortaya çıktı. Yerli ve ulusal birçok yazarın okuyucusuyla buluştuğu kitap günlerinde birbirinden farklı yayınevleri katılım sağladı. Yetişkinler verimli ve keyifli zaman geçirirken çocuklarda tiyatrolar ve oyunlarla eğlenirken öğrendi.

8 Ekim Cumartesi günü başlayan kitap günlerinde ‘80 Günde Devri Alem’ ve ‘Peluş Amcanın Oyuncak Makinesi’ isimli oyunlar sahnelendi. Kitap günlerinin sonuna yaklaşırken 15-16 Ekim tarihlerinde ise ‘İki Bavul Dolusu’ ve ‘Robin Hood Kralın Dönüşü’ isimli oyunlar sahnelenecek. Kitap Günlerinde renkli görüntülerin yaşandığını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tüm çocukları ve yetişkinleri sahnelenen oyunları izlemeye davet etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası