banner
Gündem

Çocuklar doyasıya eğlendi

Aksaray Belediyesi tarafından Genç Osman parkında düzenlenen şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yıl boyunca sosyal ve kültürel birçok etkinlik düzenlediklerini söyledi. Şenlik alanında çocukların mutluluğuna ortak..

Çocuklar doyasıya eğlendi
banner

Aksaray Belediyesi tarafından Genç Osman parkında düzenlenen şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yıl boyunca sosyal ve kültürel birçok etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Şenlik alanında çocukların mutluluğuna ortak olduklarını bildiren Dinçer, “Şehrimizde vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilmeleri için birbirinden farklı organizasyonlar düzenliyoruz. Geçtiğimiz aylarda çocuklarımız için Bilim Festivali, Çocuk Festivali gibi etkinlikler yapmıştık. Çocuklarımız doyasıya eğlendiler. Şenliğimize yoğun bir katılım oldu” dedi.

Altan Show ile başlayan şenlikte TRT çocuğun sevimli karakterleri Limon ve Zeytin çocuk tiyatrosu çocukların ilgi odağı oldu. Çocukların gençlerin ve ailelerin doyasıya eğlendiği şenlik Yılmaz Çil Konseriyle sonlandırıldı. (Haber Bülteni)

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası