banner
Gündem

Çocuklar hafta sonunu dolu dolu geçirecek

Aksaray Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini güzel, verimli ve eğlenceli hale getirmek için çeşitli etkinlikler düzenledi. Yıl boyunca her yaş grubu için etkinlikler düzenleyen Aksaray Belediyesi ekranların sevilen karakterleri İbi ile..

Çocuklar hafta sonunu dolu dolu geçirecek
banner

Aksaray Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini güzel, verimli ve eğlenceli hale getirmek için çeşitli etkinlikler düzenledi.

Yıl boyunca her yaş grubu için etkinlikler düzenleyen Aksaray Belediyesi ekranların sevilen karakterleri İbi ile Doru’yu Aksaraylı çocuklarla buluşturacak. Aksaray Bilim Merkezi’nde çocuklara yönelik düzenlenen ‘İbi ve Doru’ isimli tiyatro oyunları 3 seansta oynanacak. Tiyatro biletleri ücretsiz bir şekilde Park Site AVM’den temin edilebilecek.

6-8 yaş grubu çocuklar için hazırlanan ‘Doru’ 28 Ocak Cumartesi günü 11.30-13.30-15.00 saatlerinde, ‘İbi’ ise 29 Ocak Pazar günü 11.30-13.30-15.00 saatlerinde olmak üzere üç seans şeklinde sahnelenecek. Çocuklar eğlencenin yanı sıra öğrenmenin mutluluğunu yaşayacak.

Çocukların sosyo-kültürel gelişimlerini olumlu yönde etkileyen tiyatro etkinliklerini düzenlemeye devam edeceklerini bildiren Aksaray Belediyesi ekipleri, çocukların ara tatil dönemlerini daha verimli geçirebilmeleri için bu tür etkinlikleri çocuklarla buluşturduğunu kaydetti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası