banner
Gündem

Çocuklar için eğlence zamanı

‘TOM VE JERRY NASRETTİN HOCA’NIN EVİNDE’ TİYATRO OYUNU BİLİM MERKEZİNDE SAHNE ALACAK Aksaray Belediyesinin organize ettiği Tom ve Jerry Nasrettin Hoca’nın Evinde isimli Tiyatro oyunu cumartesi (20 Mayıs) günü çocuklarla..

Çocuklar için eğlence zamanı
banner

‘TOM VE JERRY NASRETTİN HOCA’NIN EVİNDE’ TİYATRO OYUNU BİLİM MERKEZİNDE SAHNE ALACAK

Aksaray Belediyesinin organize ettiği Tom ve Jerry Nasrettin Hoca’nın Evinde isimli Tiyatro oyunu cumartesi (20 Mayıs) günü çocuklarla buluşacak. Çocukların ilgiyle izleyeceği tiyatro oyununun 1. Seansı 11.30’da 2.seansı 13.30’da 3. Seansı 15.00’te sahnelenecek. Sevilen çizgi kahramanlar Tom ve Jery ile Türk mizah kültürünün önemli figürlerinden Nasrettin Hoca’nın aynı sahnede buluştuğu tiyatro oyununda çocuklar eğlenceli zamanlar geçirecek. Mazlum Tanhan, Pelin Kayıpoğlu, Ramazan Tekin, Nihal Akkuş ve Ogün Yılmaz’ın karakterlere can verdiği oyunun yönetmenliğini Mazlum Tanhan üstleniyor. Genel olarak hazır cevaplı ve mizah anlayışına sahip bir bilge olarak bilinen Nasrettin Hoca esprileriyle çocukları güldürürken düşündürecek. Aksaray Belediyesi Bilim Merkezinde ücretsiz sahne alacak Tom ve Jerry Nasrettin Hoca’nın Evinde tiyatro oyununa Aksaraylı tüm çocuklar davet edildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası