banner
Genel Gündem

Çocuklar jandarmaya görevlerinde başarılar diledi

Aksaray’da ilkokul öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Sultanhanı ilçesinde bulunan 75’inci Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu. Ziyarette çocuklara Jandarma Harekat Merkezinin tanıtımı..

Çocuklar jandarmaya  görevlerinde başarılar diledi
banner

Aksaray’da ilkokul öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Sultanhanı ilçesinde bulunan 75’inci Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu. Ziyarette çocuklara Jandarma Harekat Merkezinin tanıtımı yapılarak 112 acil çağrı numarasının önemi anlatıldı.  Çocuklar telsiz üzerinden görevdeki devriyelere çağrılar yaparak görevlerinde başarılar diledi.

Çocuklar için kışla içerisinde hazırlanan trafik eğitim parkurunda çocuklara; emniyet kemerinin önemi, trafik işaret ve lambaları ile yaya geçidinin kullanımı hakkında uygulamalı trafik eğitimi verildi.  Ayrıca jandarma envanterinde bulunan tamamı yerli ve milli olan silahlar ile araç ve motosikletlerin tanıtımı yapıldı.

Faaliyetler sonunda çocuklara çeşitli ikramlarda bulunularak Jandarma çocuk dergisi ve boyama kitabı hediye edilmesiyle ziyaret sonlandı.  Jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklamada: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatlarını huzur ve güven içerisinde sürdürmeleri için eğitim ve farkındalık faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir” denildi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası