banner
Gündem

Çocuklar sinemayla tanıştı

AKSARAY’DA MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİN KALDIĞI ÇADIR ALANDA SİNEMA KURULDU Aksaray’da çadırlarda kalan mevsimlik tarım işçileri için sinema etkinliği düzenlendi. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu kente mevsimlik tarım işçisi olarak gelen aileleri..

Çocuklar sinemayla tanıştı
banner

AKSARAY’DA MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİN KALDIĞI ÇADIR ALANDA SİNEMA KURULDU

Aksaray’da çadırlarda kalan mevsimlik tarım işçileri için sinema etkinliği düzenlendi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu kente mevsimlik tarım işçisi olarak gelen aileleri kaldıkları çadırlarında ziyaret etti. Vali Aydoğdu, aileleri ile birlikte kente gelen çocukların tatil, eğlence, internet, televizyon gibi imkânlara erişimlerinin kısıtlı olduğunu ifade ederek sinema etkinliği düzenlediklerini kaydetti.

İşçiler ve aileleriyle bir süre sohbet eden Vali Aydoğdu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte, birim amirleri, STK temsilcileri, tarım işçileri ve çocuklarla film izledi. Vali Aydoğdu; çocuklara güzel bir anı bırakmak istediklerini, onların ve ailelerinin mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini söyledi. Hayatlarında ilk defa sinemayla tanışmanın heyecanını yaşayan çocuklara çeşitli ikramında bulunuldu. Türkiye ve Güney Kore ortak yapımı olan ‘Ayla’ filmini izleyen tarım işçileri, Vali Hamza Aydoğdu ve beraberindeki heyete ilgilerinden dolayı teşekkür etti. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası