banner
Spor

Çocuklar Yaz Spor Okuluyla eğlenceye kavuşuyor

Aksaray Belediyesi tarafından her yıl yaz aylarında çocukların ve gençlerin spor yapmaları ve kendilerini geliştirebilmeleri için düzenlenen Yaz Spor Okulları bu yılda öğrencilere eğlenceli zaman geçirme imkânı tanıyor. Gençlerin ve..

Çocuklar Yaz Spor Okuluyla  eğlenceye kavuşuyor
banner

Aksaray Belediyesi tarafından her yıl yaz aylarında çocukların ve gençlerin spor yapmaları ve kendilerini geliştirebilmeleri için düzenlenen Yaz Spor Okulları bu yılda öğrencilere eğlenceli zaman geçirme imkânı tanıyor.

Gençlerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği Yaz Spor Okulları 2 Eylül’de sona erecek. İki dönem şeklinde ücretsiz olarak düzenlenen kurslardan 8-14 yaş arası çocuklar yararlanıyor. Yaz Spor Okulu, Aksaray Belediyesine ait Yunus Emre Mahallesi’nde ve Nakkaş Mahallesi’nde bulunan spor tesislerinde haftada 5 gün gerçekleştiriliyor.

Aksaray Belediyesi’nin her yaz çocukların sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulunda; futbol ve tenis dışında gezi, sinema, değerler eğitimi ve eğitsel oyunlar oynanıyor. Bu sayede çocuklar için daha eğlenceli bir ortam sağlanmış oluyor. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası