banner
Asayiş

Çocuklara yaya önceliği eğitimi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı yayaların karıştığı kazaların en aza indirilmesi amacıyla yaya önceliğinin önemine dair bir uygulama gerçekleştirdi. Uygulama kapsamında çeşitli denetim ve eğitim faaliyetleri tatbik edildi. Trafik Jandarma ekipleri,..

Çocuklara yaya önceliği eğitimi
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı yayaların karıştığı kazaların en aza indirilmesi amacıyla yaya önceliğinin önemine dair bir uygulama gerçekleştirdi. Uygulama kapsamında çeşitli denetim ve eğitim faaliyetleri tatbik edildi.

Trafik Jandarma ekipleri, yayaların ve araç trafiğinin yoğun olarak bulunduğu bir nokta belirleyerek sürücülere ve yayalara trafik güvenliği konusunda bilgilendirme yaptı. Konuyla ilgili broşür ve boyama kitabı dağıtılarak farkındalık oluşturmaya çalışıldı.

Yetkililerin uygulamayla alakalı yaptığı yazılı açıklamada “Kazaların azaltılması için trafik denetimleri ve farkındalık çalışmalarımıza devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası