banner
Gündem

Çocukların yüzünü İbiş ve Pişekar güldürdü

SINIFIMDA TİYATRO VAR ETKİNLİĞİNİN BU HAFTAKİ DURAĞI TİMUR SARRAFOĞLU İLKOKULU OLDU Eğitime yönelik yapısal projelerin yanı sıra kurslar, bilim fuarları, kitap günleri ve yarışmalar düzenleyen Aksaray Belediyesi ‘Okulumda Tiyatro Var’..

Çocukların yüzünü İbiş ve Pişekar güldürdü
banner

SINIFIMDA TİYATRO VAR ETKİNLİĞİNİN BU HAFTAKİ DURAĞI TİMUR SARRAFOĞLU İLKOKULU OLDU

Eğitime yönelik yapısal projelerin yanı sıra kurslar, bilim fuarları, kitap günleri ve yarışmalar düzenleyen Aksaray Belediyesi ‘Okulumda Tiyatro Var’ etkinliği ile çocukların yüzünü güldürüyor. Eğitim alanında birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer çocukları sınıflarında tiyatro etkinlikleri ile buluşturmaya devam ettiklerini kaydetti. Şehir genelindeki tüm okulları gezerek çocuklara sürpriz bir şekilde tiyatro sergileyen oyuncular, Timur Sarrafoğlu İlkokulu’nda öğrencilerle buluştu. Sınıfta sergilenen tiyatro oyununda çocukların sevdiği karakterler İbiş ile Pişekar’ın maceraları paylaşıldı. Aksaray Belediyesi ekipleri etkinliğin ardından öğrencilere çorba ve tatlı ikramında bulundu.

Sınıflarına sürpriz bir şekilde giren tiyatro ekibini ilgi ile izleyen öğrencilere eğitici mesajlar verildi. Unutmayacakları bir gün geçirdiklerini söyleyen öğrenciler tiyatro ekibine ve Dinçer’e teşekkür etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası